Sjokola voor Jokola

Pasen2022

 

Overheerlijke paaschocolade te koop.

Jokola verkoopt dit jaar wederom heerlijke paaschocolade. Sjokola van Jokola!

Een verrassend cadeau voor uw familie, vrienden of werknemers. De kosten zijn slechts €3,- per zakjes. U heeft keuze uit paaseitjes, of paaseitjes met een haas.

Dit jaar leveren wij onze chocolade alleen op bestelling.

U kunt bestellen t/m 25 maart 2022 via de leden of door een email te sturen aan secretariaat@jokola.nl.

Droevig nieuws

Vandaag bereikte ons het verdrietige nieuws dat Pastoor Louis Cordewener, medeoprichter van zangkoor Jokola (1981), is overleden op 79-jarige leeftijd.
 
Hij was een bijzondere man die zeer geliefd was bij velen van ons; Een echte verenigingsman die Jokola altijd een warm hart heeft toegedragen. Jokola heeft vele missen mogen opluisteren in zijn tijd op de Langeberg, maar ook daarna in Voerendaal, Oirsbeek en Doenrade. Zijn band met Jokola is altijd gebleven. In 2014 hebben wij Pastoor Cordewener benoemd tot erelid van Jokola. Hij was hier zeer vereerd door. In 2018 hadden wij nog de eer om de mis van zijn 50-jarig priesterjubileum op te luisteren.
 
Pastoor Cordewener was een bijzonder man die nooit vergeten zal worden.

Cordowener

Fijne feestdagen en een muzikaal en gezond 2022

Met de kerstvakantie alweer voor de deur kijken we met gemengde gevoelens terug op afgelopen jaar. Van online repeteren, naar buiten in kleinere groep, naar weer met het voltallige koor in het Parochiehuis: onze flexibiliteit is dit jaar behoorlijk op de proef gesteld. En dat in het jubileumjaar waarin we van plan waren op grootse wijze ons 40-jarig bestaansfeest te vieren!

Maar Jokola zou Jokola niet zijn als we hier niet, zij het dan op sobere wijze, toch bij stil hebben gestaan. Zo is ons jubileumfeest vervangen door een inspirerende zang- en dans workshop georganiseerd door AMeeZing Projects, gevolgd door een barbecue. We kijken met veel plezier terug op deze bijzondere en gezellig dag.

We hadden lange tijd goede hoop dat ons jubileumconcert nog dit jaar kon plaatsvinden, maar hebben dit kort van tevoren helaas toch af moeten lasten vanwege nieuwe beperkingen. Het goede nieuws is dat u dit dus nog van ons te goed heeft! Laten we hopen dat het in 2022 wél door kan gaan!

Jokola wenst iedereen fijne kerstdagen en een liefdevol, muzikaal, maar vooral gezond nieuwjaar!

Jokola