Logo NKF

Jokola zingt thuis

Dit jaar, 2021, bestaat Jokola 40 jaar. En hoewel er allerlei leuke plannen klaarliggen om dit jubileum feestelijk te vieren, lijkt corona ons dit nog niet te gunnen. Om de stem toch gesmeerd te houden en het koorgevoel te versterken, repeteert Jokola al een aantal weken online. Zo zien we elkaar weer even op de vrijdagavond en kunnen we toch met nieuwe nummers aan de slag. Daarnaast heeft onze dirigent Ralph het afgelopen jaar veel tijd en energie gestoken in het inzingen van een aantal oude nummers, zodat de leden die thuis zelf kunnen oefenen. Het blijft natuurlijk behelpen, maar zo proberen we ons toch een beetje voor te bereiden op ons jubileumconcert. We hopen van harte dat dit later dit jaar door kan gaan! Houd de website en facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

thumbnail Afbeelding bij stukje voor website

Fijne feestdagen en een gezond 2021

Met alweer het einde van 2020 in zicht kijken we terug op een wel heel bijzonder koorjaar. Een jaar zonder optredens en met maar een handjevol repetities; dat past helemaal niet bij een zo energiek koor als Jokola! De leden missen het samen zingen ontzettend en helemaal in deze maand, die normaal gesproken bol staat van muziek en gezelligheid.

Hoewel er op dit moment nog niets duidelijk is, hopen we dat we in het nieuwe jaar weer snel samen mogen repeteren. 2021 is namelijk een bijzonder jaar voor Jokola, omdat we dan ons 40-jarig jubileum vieren. Het bestuur en de concertcommissie zijn druk bezig met het bedenken en plannen van festiviteiten, waaronder een midzomerconcert. Hoe leuk zou het zijn als dit door kan gaan!

Jokola wenst iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig, en vooral gezond, Nieuwjaar!

kerst2020