Logo NKF

Fijne feestdagen en een gezond 2021

Met alweer het einde van 2020 in zicht kijken we terug op een wel heel bijzonder koorjaar. Een jaar zonder optredens en met maar een handjevol repetities; dat past helemaal niet bij een zo energiek koor als Jokola! De leden missen het samen zingen ontzettend en helemaal in deze maand, die normaal gesproken bol staat van muziek en gezelligheid.

Hoewel er op dit moment nog niets duidelijk is, hopen we dat we in het nieuwe jaar weer snel samen mogen repeteren. 2021 is namelijk een bijzonder jaar voor Jokola, omdat we dan ons 40-jarig jubileum vieren. Het bestuur en de concertcommissie zijn druk bezig met het bedenken en plannen van festiviteiten, waaronder een midzomerconcert. Hoe leuk zou het zijn als dit door kan gaan!

Jokola wenst iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig, en vooral gezond, Nieuwjaar!

kerst2020

Rabo Club Support 2020

Ook wij doen dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport!

Vanaf 5 oktober 2020 kan jij als lid van de Rabobank jouw stem op ons uitbrengen. https://www.rabo-clubsupport.nl/.../details/148117-jokola...

Volgend jaar vieren wij ons 40 jarig jubileum en hopen wij, dankzij jullie stemmen, er een geweldig en gedenkwaardig jaar van te maken. Samen met onze leden willen we dan ook mooie nieuwe herinneringen beleven.