Sponsors

Wordt vriend van Jokola                                                                                                        

Zangkoor Jokola is een gezellig popkoor uit Brunssum. Zingen doen wij sinds 1981 met veel passie en plezier. Jokola repeteert wekelijks op vrijdagavond. Daarnaast treden wij regelmatig op; in kerken, in verzorgingshuizen en tijdens evenementen in Parkstad. Tevens werken we graag samen aan concerten met andere verenigingen (koren, fanfares) uit Parkstad. Daarnaast zoeken wij soms de uitdaging tijdens koorwedstrijden.

Jokola streeft er immer naar om haar zangkwaliteit te verbeteren om iedere keer weer een onvergetelijk optreden voor haar fans te kunnen geven. In aanloop naar een concert participeert Jokola graag in cursussen gericht op zangtechnieken, koorklank en podiumpresentatie. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in nieuwe materialen; denk aan zangmicrofoons, boxen, mengpanelen en licht voor gebruik tijdens de uitvoeringen. In de toekomst zou Jokola hier meer aandacht aan willen besteden. Bent u betrokken bij Jokola? En wilt u het bestaan en behoud van een popkoor in Brunssum, waar iedereen welkom is om te repeteren en te zingen voor onze gemeenschap, garanderen? Dan kunt u ons helpen:

Word Vriend van Jokola!

Al vanaf een schenking van € 15,- per kalenderjaar mag u zich ‘Vriend van Jokola’ noemen.

Maak uw financiële bijdrage over op rekening NL24INGB0001980910 t.n.v. Jokola en vermeld hierbij: ‘Vriend’ en uw e-mailadres (of telefoonnummer).

Wat biedt Jokola haar vrienden?

* Bedrijf: Indien gewenst een vermelding op de website

* Bedrijf: Bij eigen concerten een vermelding via banner of powerpoint

* Altijd: Kwartaalbrief met updates over Jokola; u bent dus altijd op de hoogte!

* Altijd: Kennisgeving over eigen concerten!

* Altijd: Gereserveerde plaatsen bij concerten

Heeft u vragen, e-mail dan naar info@jokola.nl of bel Angelique Op den Camp op telefoonnummer 06-41432079. Neemt u ook eens een kijkje op onze website: www.jokola.nl

Wij begroeten u graag als ‘Vriend van Jokola’!

foto vriend