Bedankt  voor je steun

Voor iedereen die zijn stem heeft uitgebracht op Jokola, tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Bedankt!

Aankomende uitvoeringen:

Op zondag 16 juli zal Jokola rond 13:00 uur optreden in de prachtige wereldtuinen van Mondo Verde. Kom een dag gezellig wandelen in dit veelzijdige park en stop dan even om te luisteren naar Jokola!

En zet deze datum alvast zeker in uw agenda: Op zondag 24 september geven wij ons langverwachte eigen concert in de Schinvelderschoeve te Schinveld. Het belooft een intiem ‘kamer’concert te worden met veel sfeer en gezelligheid getiteld ‘Leve de Liefde’. Daar de Schinvelderhoeve slechts plaats biedt aan 80 bezoekers en we onze toeschouwers het gevoel van een intiem concert willen laten ervaren, zal Jokola die dag 2 concerten voor u verzorgen; een matinee en een soiree voorstelling.

Wilt u een kaartje reserveren voor de matinee voorstelling om 14:00 uur of de soiree voorstelling om 19:30 uur, stuur een email naar secretariaat@jokola.nl . Kaarten kosten 7,50 euro en dit is inclusief een consumptie (en complementaire knabbeltjes op tafel)! Reserveer snel! Er zijn maar 80 matinee en 80 soiree tickets beschikbaar!

 

Een terugblik:

26 maart 2017 hebben we met veel plezier opgetreden tijdens de jaarlijkse korenmiddag in de Brikke Oave in Brunssum. We hebben er samen met het Brunssums Mannenkoor, Poolse dans- en zanggroep Podlasie, de Bronsheimers, Cantate, het RMK 1921, de Pareltjes en Aurora een mooie en gevarieerde muzikale middag van gemaakt.

Tevens is Jokola in actie gekomen voor haar club door het verkopen van overheerlijke paaschocolade, de zogenaamde ‘sjokola van Jokola’. We hebben vele hazen een nieuwe huis kunnen geven!