Sjokola van Jokola!


Ook dit jaar verkopen wij weer heerlijke paaschocolade! Een verrassend cadeau voor uw familie, vrienden of werknemers. De kosten zijn slechts €3,- per zakje. U heeft keuze uit paaseitjes, of paaseitjes met een haas.

Dit jaar leveren wij onze chocolade alleen op bestelling.
U kunt bestellen t/m 10 maart 2023 via de leden of door een email te sturen aan secretariaat@jokola.nl 

Paashaasje2023

Kerstconcert 2022

Verlangt u ook alweer zo naar de lichtjes, versierde bomen, glühwein en cadeaus? Is de decembermaand ook uw favorite time of year?

Dan nodigen we u graag uit voor het gezamenlijke kerstconcert van Jokola en De Pareltjes op zaterdag 17 december in de Pelgrimskerk in Brunssum, want muziek maakt deze tijd van jaar natuurlijk pas echt compleet!


Jokola en Pareltjes Kerst 2022

Rabo Clubsupport

Wij doen dit jaar weer mee met de RaboClubSupport actie. Van 5 t/m 27 september kunnen jullie als lid van de Rabobank Zuid-Limburg Oost op ons stemmen. Via de link rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/deelnemers/details/254690-jokola?zoekterm=jokola is meer informatie te vinden.

Wat vinden wij het fijn om eindelijk weer te mogen repeteren en optredens te verzorgen. Wij willen het geldbedrag dat we ophalen dit jaar dan ook gebruiken om ons groepsgevoel verder te versterken door verschillende activiteiten en concerten. Bij concerten willen wij ook graag gebruik gaan maken van een nieuwe lichtinstallatie. 

Poster Jokola Rabobank Clubkasactie

 

Jubileumconcert

Poster Jubileumconcert

Wat is er nou gezelliger dan met al je vrienden in de zomer rondom een knisperend kampvuur herinneringen en sterke verhalen van vroeger op te halen? Een wijntje en geroosterde marshmallows erbij en natuurlijk lekker met z’n allen zingen. Zie je het al voor je? Wij wel! Op zaterdagavond 9 juli houdt Jokola zijn langverwachte jubileumconcert met als titel ’40 jaar kampvuurverhalen’ in het Openluchttheater in Brunssum.

De aanvang is om 19:00 uur en de entree is op basis van vrije gave. Tijdens het concert worden oude en nieuwe nummers afgewisseld met bijzondere anekdotes uit de 40-jarige bestaansgeschiedenis. Want ook na al die tijd is Jokola still singing strong! Wel toe aan een beetje gezelligheid? Dan zien we je graag op 9 juli!